Mipa M.Kit
Home / Mipa M.Kit

Mipa PX9

Visoko kvalitetni 2 - komponentni poliesterski univerzalni kit za ispravljanje nepravilnosti.. Poseduje profesionalni kvalitet sa odličnom adhezijom na gvožđe , čelik, pocinkovane metale, aluminijum, panele oja ane staklenim vlaknima i karbonskim vlaknima. Velika moć zapunjavanja zahvaljujući finim česticama, maksimalna stabilnost na vertikalnim površinama , bez pucanje po ivicama od finog brušenja , daje kompaktnu i glatku površinu vrhunskog kvaliteta .

Mipa P99 Multi Star

Dvokomponentni poliesterski kit za punjenje i završnu obradu ( univerzalni kit ) . Koristi se za izravnjavanje nepravilnosti tokom popravke automobile, doradu vozila i u mašinskom sektoru .

Mipa P98

Dvokomponentni poliesterski kit namenjen za ispravljanje nepravilnosti tokom popravke automobile, kao I za primenu u mašinskom sektoru.

Mipa P35 Elastik (kit za plastiku)

Mipa P 35 Elastik je kit sa elastičnim konturama, posebno razvijen za upotrebu na plastičnim delovima . Poseduje odličnu adheziju , visoku elastičnost , brzo sušenje i lako se brusi.

Mipa P50 (kit sa staklenim vlaknima)

Dvokomponentni poliester kit sa staklenim vlaknima - kit za popunjavanje pukotina , malih rupica i zarđalih područja . Pogodan za popravku automobila , vozila , za mašine i brodove .

Mipa P13

Mipa P 13 je dvokomponentni kit za punjenje srednjeg viskoziteta ,na bazi poliesterskih smola . Dolazi sa 30 % sniženom gustinom . Na ovaj način se kombinuje odlične karakteristike brušenja ,sa apsolutnim prijanjanjem na kompaktnu površinu . MIPA P 13 ima svojstvo dobre adhezije na različite podloge , kao što su čelik , plastika ojačana staklenim vlaknima (GFK), drvo , kao i odlično brušenje nakon kratkog vremena sušenja , što ga čini pogodnim za širok spektar aplikacija .

Mipa P97

Mipa P 97 je kit namenjen za zapunjavanje i završnu doradu sa odličnom adhezijom na čelične panele ,pocinkovane panele, aluminijum, kalajne podloge i plastiku ojačanu staklenim vlaknima . Ima kratko vreme sušenja , lako brušenje kao i nanošenje debljih slojeva bez ostavljanja rupica su karakteristike ovog top proizvoda .

Mipa P70

Dvokomponentni poliesterski kit sa finim punjenje aluminijumskih pigmenata . Koristi se za popravke automobile I u mašinskom sektoru. Odlikuje ga odlična adhezija na gvožđe, čelik, aluminijum, galvanizovane podloge kao I materijale ojačane staklenim vlaknima. Lako se brusi, elastičan je i izuzetno stabilan.

Mipa P85

Mipa P85 je dvokomponentni kit svetlo bele boje na bazi poliesterske smole. Veoma se lako brusi, nanosi se veoma tanko prilikom završne obrade sa ciljem da se popune rupice i isprave manje nepravilnosti .

Mipa P90

Mipa P90 je dvokomponentni poliesterski kit izuzetno lak za brušenje. Nanosi se sa ciljem izravnjanja ili popune rupica, manjih oštećenja ili ogrebotina. Ima dobru adheziju gvožđe, drvo, kamen i porcelan.

Mipa P20

PE smola sa staklenim vlaknima namenjena za popravku i aplikaciju na staklenim podlogama. Posebno pogodan za servise koji rade popravke delova se većim površinskim oštećenjima.

Pretraga sajta