Mipa CC 9

Pakovanje:
1L
5L
Opis:

Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 je HS akrillni lak u skladu sa VOC regulativom, posebno namenjen za delimično ili kompletno lakiranje automobila i komercijalnih vozila, koji obezbeđuje vrhunski završni izgled  i optimalno razlivanje preko baze koja može biti na bazi rastvarača ili vode. Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 obezbeđuje vrlo brzo sušenje površine i potpuno očvršćavanje tokom pečenja u komori kao i sušenja na sobnoj temperaturi. Još jedna velika prednost je veoma sporo povećanje viskoziteta nakon dodavanja učvršćivača.

Nakon dodavanja učvršćivača, Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 obezbeđuje konstantni viskozitet  do jednog sata (u kombinaciji sa učvršćivačem Mipa 2K-HS-Harter HS 25 i HS 35), dok se generalno, brzi  lakovi postaju prilično brzo gušći nakon dodavanja učvršćivasča koji potom dovodi do defektnog razlivanja laka.

Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 se može optimalno polirati odmah nakon sušenja i garantuje visoku otpornost na sve vrste vremenskih uslova, kao i na hemijske i mehaničke uticaje. Takođe je pogodan kao zaštitni premaz za neonske boje (fluorescentne boje dnevne svetlosti). Laka i pouzdana aplikacija u svim klimatskim uslovima.

Pokrivnost: 10,0 - 12,0 m² / l

Tehnički list

Slični proizvodi iz ove kategorije