df2a8256-7c76-4d98-b55a-9baf00d285ab_teasfer_720x406x2.jpg

FEA - komore za lakiranje

Pocetkom 2007 godine SPIN Company postao je uvoznik komora za lakiranje FEA grčke firme Constanteloss bros. koja pokriva oko 70% tržišta Grcke, a prisutna je i u Rusiji, Makedoniji, na Kipru i na Bliskom istoku. U ponudi se nalaze izuzetno funkcionalne komore za farbanje dužine 6m, 6,60m i 7m, sa agregatima različite snage, kvalitetnim osvetljenjem i finalnom izradom.

Kupac može takode da izabere da li želi komoru sa ili bez metalne baze, a kao opcije nudimo i dimenzije komore prema željama kupca, dodatno osvetljenje, pod komore kompletno prekriven rešetkama... jednostavno sve ono što potencijalnom kupcu olakšava rad u komori i, pričinjava zadovoljstvo.

Pri izradi komora koriste se delovi i materijali renomiranih brendova kao što su Schneider electric (kontrolne table), Motive ( elektromotori) , Viledon (filteri), Philips (sijalice) što garantuje kvalitet izrade i funkcionalnost komore.

Posebna pogodnost kod kupovine komore je da uz instalaciju miks sistema DuPont kupac dobija montažu izabrane komore GRATIS.

Krajem januara 2013 instalirali smo dve FEA komore u "Fiat automobili Srbija". Slike možete pogledati u galeriji!!!

Stojimo vam na raspolaganju za sva detaljnije objašnjenja i ponude.

Zvanicni sajt: www.feaspraybooth.gr


Preuzmite kataloge

Naziv dokumenta Format Veličina Preuzmi
FEA GENERAL CATALOGUE 2018.pdf pdf
3.79 Mb Preuzmi