Kolor centar Spin company

Nijansa više nije problem

Polovinom 2011. godine počeo je sa radom Spin company kolor centar, u kome naši stručnjaci za koloristiku rešavaju sve probleme vezane za ovaj veoma bitan segmnt dorade automobila.

Svima nam je dobro poznata činjenica da je vozni park u našoj zemlji prilično star, kao i to da se još uvek kod nas najviše prodaju polovni automobili iz uvoza, koji su uglavnom već dorađivani. To dovodi do problema prilikom određivanja nijanse, jer je boja na automobilu često bitno drugačija od originalne.

To je bio osnovni razlog da oformimo Kolor centar, u kome će stručnjaci za koloristiku iskoristiti svo znanje, dugogodišnje iskustvo i napredne alate kao što su ColorQuick ®, ColorNet ® i Chromavision ®, kako bi vam pomogli da dođete do odgovarajućeg rešenja. Ono što je takođe velika prednost ovakvog načina rada je i činjenica da naši toneri koriste bazu podataka sa nekoliko stotina ličnih receptura. Veliki broj ovih receptura odnosi se na Zastavu i Fiat, koji su koristili i koriste naše sisteme boja za doradu ovih kod nas jako popularnih automobila. Takođe, posedujemo i zavidno veliku bazu podataka za azijska vozila koja su sve popularnija kod iz ColorNet ® programa za azijsko tržište.

Kolor centar funkcioniše na taj način da po dobijanju uzorka boje sledi analiza i određivanje nijanse, toniranje, izrada test kartice i recepture. Kupac zatim dobijenu formulu može da koristi kroz alate kao što su ColorQuick ® i ColorNet ® u ličnoj bazi podataka, a uz uzorak dobija i karticu koju može da odloži u Fan deck. Ukoliko to želite, možete po istim uslovima kao i pri regularnoj nabavci dobiti i gotovu boju u količini koja Vam je potrebna.

Pozivamo vas da aktivno koristite novi alat za određivanje nijanse – naš Kolor centar!